Scandal sexual la un cămin pentru persoane cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cămin pentru persoane cu probleme de sănătate este în aceste zile centrul unui scandal provocat, se pare, de un angajat care a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre asistate. 23 de

Un cămin pentru persoane cu probleme de sănătate este în aceste zile centrul unui scandal provocat, se pare, de un angajat care a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre asistate.
23 de salariaţi ai căminului, inclusiv directorul instituţiei, vor fi penalizaţi pecuniar cu diverse procente din salariu, după ce în urmă cu două săptămâni s-a descoperit că una dintre asistate, N. M., de 34 de ani, este însărcinată. Iniţial s-a vehiculat ideea că unul dintre angajaţi ar fi tatăl copilului, însă adevărul va fi stabilit după naştere, printr-un test de paternitate. Este posibil ca şi alţi asistaţi sau salariaţi să posede mai multe informaţii despre acest caz, deoarece întreaga situaţie a ajuns la cunoştinţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Bacău (DGASPC) după ce la sediu a fost trimisă prin fax o sesizare anonimă, care s-a confirmat. Comisia care a anchetat cazul a constatat numeroase disfuncţionalităţi în sistem. Respectiva femeie figura în documentele medicale cu toate controalele "la zi". "Femeia are discernământ, asta înseamnă că are dreptul la o viaţă obişnuită, chiar şi sexuală. Obligaţia angajaţilor noştri era să o monitorizeze şi să ne anunţe încă de la început, nu în luna a şasea de sarcină", a declarat Daniela Tîţaru, director general adjunct DGASPC Bacău. De cealaltă parte, directorul Căminului Spital Răcăciuni, Ovidiu Necula, a precizat: "Este foarte greu să administrezi anticoncepţionale la 40 de femei seară de seară. În ceea ce-l priveşte pe angajatul nostru suspectat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o rezidentă, vom lua măsuri în funcţie de rezultatul testului de paternitate".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite