Scandal la intrarea într-un centru comercial din Sectorul 5 din cauza măsurării temperaturii. Trei persoane  au fost amendate VIDEO

Scandal la intrarea într-un centru comercial din Sectorul 5 din cauza măsurării temperaturii. Trei persoane  au fost amendate VIDEO

Captura video

Doi bărbaţi şi o femeie care au făcut scandal la întrarea într-un centru comercial din Sectorul 5 au fost amendate, anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat. Cei trei refuzaseră termoscanarea şi se manifestau violent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un scandal izbucnit la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei s-a lăsat cu amenzi pentru trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, la data de 19 mai,  prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea. 
 
Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.
 
 
”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.
 
Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte spaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: