UPDATE S-a sinucis Dragoş Bîrligea, şoferul care a încercat să-şi ucidă soţia într-un accident în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Birligea, şoferul care, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat anul trecut un accident pe bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-a sinucis în locuinţa sa.

UPDATE 22:45 Dragoş Bîrligea a lăsat două plicuri: unul cu acte, iar al doilea conţine un înscris olograf cu pin-urile unor carduri şi parole ale telefonului şi mailului.

Ştirea iniţială

Dragoş Bîrligea a fost găsit vineri în baia din locuinţa sa din Vitan, primele informaţii arătând că şi-a tăiat venele. El a lăsat două plicuri: în unul se aflau acte, iar celălat conţine o scrisoare de adio. 

Cei care au chemat Poliţia au fost părinţii, îngrijoraţi că bărbatul nu răspundea. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri se află la faţa locului, urmând să fie deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Dragoş Bîrligea a provocat, în 2018, un accident pe bulevardul Dacia din Capitală, în timp ce se afla în maşină cu soţia sa. La acel moment, femeia a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj. 

Aceasta a spus că bărbatul a ameninţat că o omoară, de aceea ar fi provocat accidentul. Dragoş Bârligea, aflat la volanului unui autoturism BMW, a lovit trei maşini. Martorii spun că el a intrat cu viteză foarte mare în intersecţie, a lovit cele trei maşini, apoi a ieşit din autoturism lovindu-şi soţia şi ameninând-o cu moartea. "Striga la ea că o omoară. Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos", a spus un martor. 

 După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei.

ACCIDENT CALEA GRIVITEI FOTO GABRIELA GHIBAN FACEBOOK

Acesta a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Şapte persoane au fost implicate în acel accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Dragoş Birligea era din Câmpina, dar de câţiva ani se stabilise în Bucureşti. El şi Giorgiana erau căsătoriţi, dar în ultima vreme lucrurile începuseră să scârţâie. Totul a culminat cu o ceartă finalizată cu accidentul de anul trecut. Giorgiana susţinea atunci că bărbatul i-a spus că o omoară. 

Cine este şoferul drogat  care a încercat să-şi ucidă soţia în accidentul din Capitală. Prima declaraţie: Eram drogaţi şi eu, şi ea

Prima declaraţie a şoferului drogat care voia sa-şi ucidă soţia

Soţia şoferului drogat, despre motivul care a stârnit furia bărbatului: A văzut un ruj şi a zis că i-am pus filaj

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite