S-a răzbunat din gelozie. Olandez prins sâmbătă noapte în Capitală, după ce i-ar fi incendiat maşina fostei iubite românce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olandez prins
sâmbătă noapte în Capitală, după ce i-ar fi incendiat maşina fostei iubite
românce  FOTO Adevărul
Olandez prins sâmbătă noapte în Capitală, după ce i-ar fi incendiat maşina fostei iubite românce  FOTO Adevărul

Un cetăţean olandez a fost prins de poliţiştii bucureşteni după ce i-ar fi incendiat maşina fostei iubite românce, sâmbătă noapte, în Sectorul 5. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, bărbatul a ajuns la spital cu arsuri, fiind în prezent internat, sub supravegherea Poliţiei. După externare, olandezul urmează să fie dus la audieri.

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

În cursul nopţii de sâmbătă, poliţiştii Capitalei de la Secţia 24 au prins în flagrant un bărbat, cetăţean străin, imediat după ce acesta ar fi incendiat un autoturism.

Poliţiştii au observat, în jurul orei 3.40, un incendiu izbucnit pe strada Boldeşti din Sectorul 5, precum şi un bărbat care intenţiona să părăsească, în grabă, locul faptei.

Olandezul incendiator a ajuns la spital, sub supravegherea Poliţiei

Întrucât existau suspiciuni că acesta are cunoştinţă despre izbucnirea incendiului, poliţiştii bucureşteni l-au legitimat şi, observând că acesta prezenta arsuri pe corp, au solicitat prezenţa unei ambulanţe care l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit Mediafax.

Suspectul este un cetăţean olandez, cu vârstă în jur de 50 de ani, venit la Bucureşti cu mai mult timp în urmă după iubita lui, o româncă, de aproximativ 30 de ani, pe care a cunoscut-o în mediul virtual, au precizat surse din cadrul Poliţiei Capitalei.

Ulterior, aceasta a încheiat relaţia şi s-a căsătorit religios cu un alt bărbat, iar olandezul, din gelozie, i-ar fi incendiat sâmbătă noapte maşina. El ar fi mers la casa acesteia, din strada Boldeşti, şi ar fi aruncat peste gard benzină pe maşina aflată în curte, dând apoi foc autoturismului, care a fost complet distrus.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite