S-a deschis cel mai mare parc de agrement din ţară FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de turişti au invat cel mai mare parc de distracţie şi sport  din România, situat la 25 kilometri de Braşov, pe DN 11, în comuna Chichiş

Turiştii au parte de distracţii diverse, de la fotbal, golf, cel mai nou sport din România, până la petrecerea timpului în limuzina Natura Parc. În plus, zona specială de camparei-a lăsat cu gura căscată pe turişti.

image

Natura Parc oferă cazare în căsuţe lacustre, bungalowuri şi corturi indiene, dotate cu electricitate şi internet wireless. Turiştii mai independenţi pot alege campingul special pentru rulote sau grătare în aer liber.

image

La Natura Parc puteţi practica sporturi care de care mai diverse: pescuit sportiv, minifotbal, plimbări cu barca şi hidrobicicleta, tennis de câmp şi de picior, fotbal şi volei pe plajă, mountainbike, tir cu arcul şi human table gonflabil. Organizatorii le-au pus vizitatorilor la dispoziţie morcovi, pentru a hrăni animalele Circului Europa, prezent la deschiderea spaţiului de agrement.

image

  „Acest loc se adresează persoanelor de toate vârstele, care îşi doresc să petreacă în aer liber, desfăşurând activităţi de toate soiurile. Îi aşteptăm pe turiştii din toată ţara să vină la Natura Parc, pentru a petrece clipe de poveste ", a spus Romina Drăgoi, PR Natura Parc.

image

Distracţie şi concursuri

Muzica pentru toate gusturile va răsuna întreaga zi, iar concursurile puse la cale de Gabi Jugaru le aduce premii frumoase turiştilor. diseară, turiştii vor putea admira un extraordinar foc de artificii. Întins pe 160 de hectare, Natura Parc oferă turiştilor alternativa perfectă la distracţie în aer liber

image

Accesul în parc costă cinci lei de persoană, dar pot fi câştigate şi abonamente în zona de campare, pentru tot anul.

Pe viitor, Natura Parc va fi dotat cu ştrand, zoo parc, skate parc, rafting, paintball, dar şi cu un post de radio ce va emite, la cald, din parc. În plus, zona va fi dotată cu o piaţă eco, pentru ca turiştii care se vor caza aici pe o perioadă mai lungă să aibă acces la o alimentaţie sănătoasă.

Accesul în parc se face din DN13, la kilometrul 16, de unde turiştii vor fi preluaţi cu trenuleţul Natura Parc Express, până la zonele de distracţii.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite