S-a crezut pe autostradă: Ministrul Muncii a rămas fără permis după ce a condus cu viteză în judeţul Iaşi. Cât arăta vitezometrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Muncii si Justitiei Sociale Marius Budai FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Ministrul Muncii si Justitiei Sociale Marius Budai FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 140 de kilometri pe oră în afara unei localităţi din judeţul Iaşi, unde viteza maximă admisă este de 70 kilometri pe oră.

Ministrul Muncii a primit o amendă de 1.305 lei şi poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Iaşi au declarat că incidentul s-a produs recent, în afara localităţii Sârca.

Aici, ministrul Muncii, Marius Budăi, a fost prins conducând cu viteza de 140 de kilometri pe oră pe un drum cu limita de viteză de 70 de kilometri pe oră.

„A fost depistat conducând un autoturism în afara localităţii Sârca, cu o viteză de 140 de km pe oră pe sector de drum limitat la 70 de km pe oră. A fost sancţionat conform OUG 195 din 2002 cu amendă şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile", a declarat, pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc.

Şi consilierul de stat Darius Vâlcov a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi s-a ales cu o amendă de 1.305 de lei după ce, joi după-amiază, a fost prins de poliţiştii din Argeş depăşind viteza maximă admisă în localitate. 

Citeşte şi Darius Vâlcov a fost lăsat fără permis de conducere. Cu ce viteză l-au prins poliţiştii în localitate

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite