Rugăciuni şi felicitări înainte de startul finalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Anghel nu a reuşit încă o calificare în concursul european
Luminiţa Anghel nu a reuşit încă o calificare în concursul european

Cu puţin timp înainte de începerea competiţiei, agitaţia era cuvântul de ordine la Circul Globus, pe holuri şi în culise. Geanina Corondan, îmbrăcată într-o rochie semnată de Wilhelmina Arz, încerca să ajungă în Camera Verde, locul din care a transmis sâmbătă seară.

În tot acest timp, fanii artiştilor îşi ocupau locurile în sală, iar trioul Luminiţa Anghel, Tony Tomas şi Adrian Piper a avut cea mai numeroasă galerie: câteva zeci de persoane îmbrăcate în tricouri galbene, inscripţionate cu mesajul „Save Their Lives". Nici fanii Paulei Seling şi ai lui Ovi nu s-au lăsat mai prejos, astfel că au fluturat tot timpul un banner cu numele preferaţilor lor.

Limbajul semnelor

Cei mai mulţi concurenţi erau stăpâniţi de emoţii mari. „Câştigi maşina în seara asta, da?", îl încuraja o prietenă pe Cornel Ilie, compozitorul melodiei „I'm Running", inter pretată de Dalma. Kamara, agasat de bliţurile aparatelor îndreptate către el, încerca să se piardă prin mulţime. Alexandra Ungureanu se străduia să-şi menajeze vocea, deşi nu a reuşit să scape de răceala de care s-a ferit. La fel şi Paula Seling, care nu „vorbea" decât prin semne, pentru a-şi proteja vocea.

În cele câteva minute rămase până la startul finalei, concurenţii au dat dovadă de fairplay, s-au îmbrăţişat şi s-au felicitat, în timp ce Luminiţa Anghel a apelat la divinitate printr-o rugăciune spusă înainte de competiţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite