Românul internat în comă după prăbuşirea podului din Genova a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat faptul că românul aflat în comă după prăbuşirea unui pod din oraşul Genova a murit. Cetăţeanul român avea 36 de ani. Bilanţul victimelor a ajuns la 43, potrivit presei italiene.

UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a anunţat faptul că românul aflat în comă a murit. „În continuarea informaţiilor referitoare la incidentul produs la data de 14 august 2018, pe autostrada A10, în apropiere de Genova, ca urmare a prăbuşirii unei porţiuni din viaductul Morandi, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări: Cetăţeanul român rănit în urma prăbuşirii viaductului Morandi a încetat din viaţă în cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de către medici, atât familiei, cât şi reprezentanţilor Consulatului General al României la Torino aflaţi la spital. Reprezentanţii echipei consulare sunt în contact cu familia cetăţeanului român şi acordă asistenţa consulară necesară în astfel de situaţii, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi a certificatului de deces. Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate în aceste momente extrem de dificile", informează MAE, într-un comunicat de presă.


Ilfattoquotidiano.it anunţă că românul Marian Roşca, găsit în stare gravă în urma prăduşirii unui pod din Genova, a murit, bilanţul persoanelor decedate ajungând la 43.

Marian Roşca a fost găsit în viaţă într-un spital din zona Genova, după ce autorităţile îl declaraseră mort. În cabina tirului său au fost găsite două cadavre, iar fratele său care se află în Italia a fost chemat să-l identifice. Acesta nu l-a recunoscut pe Marian printre cei morţi şi a plecat să-l caute în spitale, unde l-a găsit în cele din urmă. 

Marian Roşca avea vârsta de 36 ani şi era din localitatea Curtişoara, judeţul Gorj. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite