Românii pariază pe sentinţa în dosarul lui Dragnea, aşteptată luni. Care sunt cele mai favorabile cote

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Pe unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri din România, oamenii au ocazia mizeze pe rezultatul procesului lui Liviu Dragnea, vertictul acestuia urmând să fie anunţat de către judecătorii ÎCCJ luni, 27 mai.

Pe 21 mai, la capătul unei şedinţe de aproape 7 ore, judecătorii au anunţat că verdictul în dosarul lui Liviu Dragnea va fi stabilit abia pe 27 mai, fix la o zi după alegerile europarlamentare şi cu câteva zile înainte ca judecătoarea Luciana Mera să se pensioneze (1 iunie), ceea ce ar putea determina reluarea procesului.

Cu toate acestea, pe unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri online din România, oamenii pot paria pe intervalul pedepsei şefului PSD. Astfel, cea mai mică cotă, 1.40, o are varianta amânării deciziei, în timp ce cea mai mare, 51.00, prevede o pedeapsă de peste 61 de luni de închisoare pentru Liviu Dragnea. Alte cote favorabile sunt în privinţa unei pedepse între 36 şi 48 de luni (cotă 1.70) şi pedeapsă între 25 şi 35 de luni (cotă 2.00).

Imagine indisponibilă

 
Curtea Supremă urmează să pronunţe sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive în data de 27 mai. Pe 21 mai, la ultimul termen avocaţii lui Dragnea au depus mai multe cereri prin care au cerut amânarea procesului. Completul de 5 judecători a respins toate cererile inculpaţilor şi a cerut părţilor să prezinte pledoariile finale. Totodată, procurorul DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite