România TV a publicat o stenogramă de la audierea Laurei Codruţa Kovesi. Adina Florea: „Acest lucru nu mă priveşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Codruţa Kovesi si Adina Florea
Laura Codruţa Kovesi si Adina Florea

România TV a prezentat o stenogramă despre care susţine că a fost făcută în timpul audierii la finalul căreia Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare într-un nou dosar.

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare într-un nou dosar. Acuzaţiile: represiune nedreaptă în dosarul în care sunt anchetaţi procurorii de la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu şi Lucian Onea. Kovesi a declarat la ieşirea de la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, că în timp ce studia dosarul în care e urmărită penal, i-a fost adus la cunoştinţă faptul că este învinuită într-un nou dosar.

Aceste acuzaţii sunt fabulaţii şi face parte dintr-o campanie de denigrare în încercarea de a-i diminua şansele de a obţine şefia Parchetului European, susţine Kovesi.

Postul România TV a prezentat joi seară o stenogramă din timpul audierii, o discuţie pe care Laura Codruţa Kovesi ar fi purtat-o cu Adina Florea când a aflat că i s-a pregătit un alt dosar. 

Laura Codruţa Kovesi: „Nu am fost citată pentru acest dosar, doamna procurer!“

Adina Florea: „Vă rog să rămâneţi în birou, aveţi aici acuzaţia că aţi coordonat un grup infracţional organizat în DNA. Uitaţi procesul verbal pentru învinuire“.

Laura Codruţa Kovesi: „Nu înţeleg de ce procedaţi aşa. Am fost chemată într-un dosar şi îmi spuneţi acum de alt dosar. Trebuie să văd dosarul şi să iau la cunoştinţă ce este în el. Vreau să ştiu în ce constau faptele. Nu înţeleg care este urgenţa“.

Adina Florea: „Acest lucru nu mă priveşte“.

image image image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite