Români arestaţi pentru proxenetism în Franţa. Cum îşi exploatau partenerele

Români arestaţi pentru proxenetism în Franţa. Cum îşi exploatau partenerele

FOTO Shutterstock

Autorităţile franceze au pus capăt activităţii unei reţele de prostituţie organizate de cetăţeni români, informează surse judiciare ale agenţiei France Presse, citate de Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nouă români sunt anchetaţi în dosarul legat de o reţea de prostituţie „cu activitate itinerantă” în mai multe localităţi, care funcţiona din octombrie 2017, a comunicat luni Parchetul Jurisdicţiei Interregionale Specializate din Nancy. 
 
Opt dintre suspecţi au fost arestaţi, un al nouălea aflându-se sub control judiciar. Arestările au fost efectuate la Rouen, Besancon, Tours, Le Mans, Le Havre şi Mulhouse.
 
„Proxeneţii proveneau din aceeaşi regiune din România şi îşi exploatau în special partenerele, împărţind veniturile”, au transmis procurorii francezi.
 
Reţeaua de prostituţie publica pe Internet anunţuri de întâlniri în vederea unor prestaţii contra cost în locuinţe temporare sau hoteluri cu preţ redus, se mai arată în comunicatul Parchetului din Nancy. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: