Româncă însărcinată în patru luni, victimă a unei tentative de viol într-o gară din Italia. Cum a scăpat tânăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Româncă însărcinată, agresată într-o gară din Italia. FOTO rotalianul.com
Româncă însărcinată, agresată într-o gară din Italia. FOTO rotalianul.com

O tânără româncă însărcinată în patru luni a fost atacată de un bărbat care a încercat să o violeze, într-o gară din Italia. Femeia a reuşit să scape de agresor după ce a început să ţipe, iar un trecător i-a sărit în ajutor. Poliţiştii italieni îl caută acum pe atacator.

Românca se afla vineri, înainte de prânz, pe peronul gării Cervinara din Avellino, când un necunoscut a oprit-o şi a început să-i facă avansuri sexuale. Fiind refuzat de româncă, agresorul a început să o lovească încercând să o ia cu forţa, informează rotalianul.com.

Tânăra a început să ţipe disperată, iar strigătele ei au fost auzite de către un trecător, care i-a sărit în ajutor şi l-a pus pe fugă pe atacator.

Femeia însărcinată a fost dusă la spitalul Rummo din Benevento, iar medicii au stabilit că are răni uşoare care nu pun în pericol viaţa sa ori a fătului.

Românca a făcut o plângere carabinierilor din Cervinara, care au început o anchetă pentru identificarea şi găsirea agresorului. Anchetatorii caută martori care ar putea da detalii despre incident şi analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din gara respectivă.

Primele date arată că atacatorul este un bărbat rezident în zonă, de origine italiană.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite