Român dispărut fără urmă în Italia. Soţia şi cei doi copii minori nu mai ştiu nimic de el de la jumătatea lui iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român care lucra ca păstor în Italia a dispărut fără urmă de la jumătatea lunii iunie, de când soţia sa şi cei doi copii minori nu mai au nicio veste despre el.

O femeie din localitatea Cătăuţi, judeţul Vrancea, a semnalat autorităţilor dispariţia soţului său, Dan Tăpîrjan, în vârstă de 46 de ani, din oraşul italian Pescara, regiunea italiană Abruzzo, informează rotalianul.com

Potrivit sursei citate, bărbatul a dispărut de la Pescara în data de 16.06.2019, în ziua când şi-a dat demisia de la ultimul loc de muncă. În Italia, lucra ca păstor şi, conform unor surse citate de rotalianul.com, patronul nu îi mai plătise salariul de mai multe luni.

„Era demult în Italia, în zona oraşului Pescara, muncea pe unde găsea şi ne trimitea bani acasă. Am făcut plângere la poliţie cu dispariţia lui, de şapte săptămâni nu mai ştiu nimic de el”, a declarat femeia pentru sursa citată.

O cunoştinţă a familiei a mărturisit că ştie că bărbatul dispărut lucra ca cioban şi patronul nu l-ar mai fi plătit de două sau trei luni.

„Pe data de 16.06.2019 s-a certat cu patronul şi a plecat de acolo pe jos, am înţeles că era o zonă împădurită. Şi-a sunat soţia şi a spus ca s-a certat cu ei şi a plecat şi de atunci nu a mai ştiut nimic de el, nu i-a mai sunat nici telefonul. E închis”, a precizat cunoştinţa familiei.

Dan Tăpîrjan are 46 de ani, 1.80 m înălţime, păr şaten şi ochi căprui.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite