Reţinuţi pentru „alba-neagra” în staţiunea Mamaia. Ce pedeapsă riscă cei care încearcă să păcălească turiştii în acest fel

Reţinuţi pentru „alba-neagra” în staţiunea Mamaia. Ce pedeapsă riscă cei care încearcă să păcălească turiştii în acest fel

Imagine: Captura video

Doi bărbaţi, unul din Galaţi şi altul din Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni după ce au practicat „alba-neagra” în staţiunea Mamaia. Cei doi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de „organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dixteritatea mânuitorului”. Legea prevede o pedeapsă de 1 la 5 ani pentru cei care păcălesc turiştii cu astfel de jocuri de noroc

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi bărbaţi ar practica jocuri clandestine de noroc de tip „alba-neagra”, pe pasarela din zona Perla din staţiunea Mamaia.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au surprins în flagrant delict două persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbaţi, de 46, respectiv 56 de ani, din judeţul Galaţi, respectiv Dâmboviţa”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dixteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri, în formă continuată.

De asemenea, tot sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din staţiunea Mamaia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: