Restricţii de circulaţie pe Autostrada A1 în judeţul Sibiu

Restricţii de circulaţie pe Autostrada A1 în judeţul Sibiu

Viaductul Aciliu Foto Sorin Vasilescu via wikimedia.org (arhiva)

CNAIR anunţă restricţii de circulaţie pe A 1, în judeul Sibiu, în perioda 2-20 mai. Circulaţia va fi oprită între nodul rutier Sălişte (Sibiu) şi nodul rutier Cunţa (Alba), traficul fiind deviat pe DN 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Traficul se va închide pe A1, între nodul rutier Sălişte şi nodul rutier Cunţa (km. 270 + 240 - km. 292 + 455), în perioada, 02.05.2022 - 20.05.2022. Restricţiile sunt necesare pentru înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie de pe Viaductului Aciliu”, a transmis CNAIR. În această perioadă circulaţia va fi deviată pe DN1 pe următorul traseu: Nod rutier Sălişte - intersecţie DC 67 cu DN 1 - DN 1 (Sălişte - Apoldu de Sus - Miercurea Sibiului) - intersecţie DN 1 cu DJ 1061 - Nod rutier Cunţa - A1) ”Menţionăm că perioada de execuţie estimată a lucrărilor la Viaductul Aciliu poate varia în funcţie de condiţiile atmosferice”, a mai transmis CNAIR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările