Restricţii de circulaţie pe A1, Bucureşti – Piteşti, pentru efectuarea unor lucrări la carosabil

Restricţii de circulaţie pe A1, Bucureşti – Piteşti, pentru efectuarea unor lucrări la carosabil

La kilometrul 23, în zona comunei Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, pe ambele sensuri, traficul este restricţionat pe banda a doua Foto: Facebook CNAIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti sunt impuse restricţii de circulaţie, vineri, pentru efectuarea unor lucrări la carosabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astel, potrivit INFOTRAFIC sunt restricţii pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti:

  • între km 68 – 67, sensul către Bucureşti, localitatea Ioneşti, judeţul Dâmboviţa, este restricţionată circulaţia pe prima bandă, până la ora 19,00, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice,
  • între km 63 – 61, pe sensul către Bucureşti, este oprit traficul pe prima bandă, până la ora 19,00, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice .
 
Totodată, la kilometrul 23, în zona comunei Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, pe ambele sensuri, traficul este restricţionat pe banda a doua până pe 11 iunie, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la pasarela de acces.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcţiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările