Replica fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir la interviul dat de Florian Coldea: „Eu chiar am luptat pentru ţara asta. El doar s-a prefăcut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Dragomir la comisia SRI / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Daniel Dragomir la comisia SRI / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, se apără de acuzaţiile fostului adjunct al SRI, Florian Coldea, care detalia marţi într-un interviu pentru ziare.com detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Daniel Dragomir, Sebastian Ghiţă sau Liviu Dragnea. Dragomir a spus despre acuzele lui Coldea că sunt minciuni şi că acesta i-a „atacat familia, mi-a adus DNA-ul la copii la grădiniţă şi la şcoală, mi-a luat toate pozele şi amintirile din casă”.

Daniel Dragomir a scris pe blogul său un material drept replică la interviul dat de fostul adjunct SRI, Florian Coldea.

Fostul ofiţer a comentat mai întâi afirmaţia lui Coldea, care spunea că „există forţe interne şi externe care şi-ar dori servicii româneşti inhibate şi retrase în cazarma, pentru ca unii să îşi realizeze planurile şi obiectivele care nu au nimic de-a face cu interesele României”.

Dragomir a scris că fostul adjunct SRI ar vrea să sugereze că acesta ar acţiona în numele unei puteri străine - „cel mai probabil Marele Satan Rusia”.

„Păi să o afirme, să spună explicit, să indice clar, cu subiect şi predicat. Este deţinătorul absolut a milioane de informaţii (...) să spună căror forţe interne şi externe aparţin. Dacă nu, să tacă” a adăugat Dragomir.

Fostul ofţer a mai scris că a stat sub foc de mortiere pentru lupta anti-teroristă în Irak şi că Coldea a venit la final, „la poze, ca şi activiştii de partid”. Totodată, acesta mai spune că fostul adjunct SRI a întrecut limita, că îi pune la îndoială patriotismul şi că i-ar fi atacat familia - „mi-a adus DNA-ul la copii la grădiniţă şi la şcoală, mi-a luat toate pozele şi amintirile din casă”.

„Eu chiar am luptat pentru ţara asta. El doar s-a prefăcut” a conchis Dragomir.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite