Unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti, Radu Gavriş, prim adunct al şefului Poliţiei Capitalei, detaşat la Harghita de şeful demisionar al Poliţiei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte să-şi dea demisia, chestorul Liviu Vasilescu l-a detaşat pe comisarul-şef Radu Gavriş pe o perioada de 6 luni în funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita. Gavriş era prim-adjunct al şefului Poliţiei Capitalei.

În comunicatul Centrului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul IGPR se precizează că decizia a fost luată prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române. Detaşarea a fost semnată de chestorul Liviu Vasilescu, înainte că acesta să îşi dea demisia din funcţia de şef al Poliţiei Române. Decizia pare a fi o reglare de conturi având în vedere conflictul dintre Gavriş şi şefii din Poliţia Română, scrie www.ziare.com.

Radu Gavriş a condus timp de 11 ani, din 2007 şi până în 2018, serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, care s-a distins prin faptul că nu a avut niciun caz nerezolvat. Poliţiştii de aici au fost implicaţi în alte anchete de răsunet, cum ar fi cazul Caracal.

Printre cazurile la care a lucrat alături de echipa să comisarul Gavriş, se numără deja celebrele: moartea poliţistului Bogdan Gigină, incendiile de la Giuleşti şi Colectiv, cazul poliţistului pedofil Eugen Stan, dar şi cazul chirurgului Burnei. Din august 2018 a îndeplinit funcţia de prim-adjunct al şefului Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi:

Marian Godină, despre conferinţa şefilor Poliţiei Române: „Mi-a fost ruşine. Te întâlneşti cu interlopi ca să negociezi pacea?”

Poliţia Română renunţă la „omerta”. Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Nu s-a negociat aplicarea legii. Vasilescu: A fost o acţiune oficială cu rezultat bun

Reacţii dure după imaginile publicate de „Adevărul“ cu şefii din Poliţie şi Clanul Duduienilor: Slugărnicie! Să fie demişi!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite