Reglare de conturi în centrul Capitalei. Poliţiştii îi caută pe atacatorii tânărului împuşcat cu două kalaşnikov, luni seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două arme kalaşnikov şi un pistol cu amortizor au fost găsite la locul atacului
Două arme kalaşnikov şi un pistol cu amortizor au fost găsite la locul atacului

Ancheta în cazul bărbatului împuşcat, în cartierul Vitan, luni seară, cu două pistoale-mitralieră şi un pistol cu amortizor continuă. Încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, mai mulţi poliţişti ai Serviciului Omoruri din Capitală însoţiţi de criminalişti au reluat investigaţiile la faţa locului. Anchetatorii audiază martori şi caută cartuşele trase de agresori.

Potrivit unor surse medicale, în victimă s-au oprit cel puţin şapte gloanţe, iar în total au fost trase 20, cele mai multe în maşină sau au ricoşat în zidurile blocului din apropiere. În cursul nopţii de luni spre marţi tânărul a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale, iar marţi dimineaţă starea sa era stabilă.

De asemenea, anchetatorii au dat în urmărire autoturismul cu care agresorii s-au deplasat. Pe tot parcursul nopţii, poliţiştii au făcut filtre în Capitală şi în judeţele învecinate pentru identificarea şi prinderea acestora. 

Potrivit martorilor, în momentul în care s-a produs atacul, victima de 25 de ani, se afla în compania unei femei. Imediat după ce a fost împuşcat bărbatul a fost auzit strigând după ajutor şi spunând că el nu a greşit cu nimic. 

Vecinii spun că victima locuieşte împreună cu prietena sa chiar în blocul în faţa căruia a fost împuşcat şi că are o firmă de termopane. Se pare că tânărul este membru al unei grupări de cămătari, însă vecinii spun că este un tip liniştit, politicos care nu a fost auzit niciodată făcând scandal.

Încă de luni seara poliţiştii au găsit pe strada Ion Morţun, unde s-a produs atacul, cele două arme kalaşnicov şi pistolul cu amortizor. Specialiştii susţin că cel mai probabil mobilul atacului este o reglare de conturi. Primele cercetări arată că victima nu are antecedente penale.

Luni seara, în jurul orei 18.00, un apel la 112 anunţa că pe strada Ion Morţun, din sectorul 3 al Capitalei, un tânăr a fost împuşcat cu mai multe focuri de armă. Ajunşi la faţa locului, anchetatorii au găsit trei arme: două pistoale mitralieră şi unul cu amortizor. Martorii au declarat că victima a fost împuşcată de mai mulţi bărbaţi aflaţi într-un autoturism de culoare închisă cu numere de Bulgaria. În momentul în care tânărul de 26 de ani a ieşit din bloc, aceştia s-au apropiat în viteză de el, au deschis geamurile maşinii, au tras şi au dispărut în noapte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite