Recompensă în cazul anchetării crimelor din Caracal: Şeful Poliţiei va avea o pensie specială de 12.000 de lei

Recompensă în cazul anchetării crimelor din Caracal: Şeful Poliţiei va avea o pensie specială de 12.000 de lei

Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, care abia şi-a depus cererea de ieşire la pensie în plin scandal legat de o posibilă implicare a interlopilor în ancheta locală privind crimele de care este suspectat Gheorghe Dincă, va avea o pensie de 12.000 de lei.

Afirmaţia a fost făcută de economistul Claudiu Năsui (USR).

„Aşa-zisele demisii se dovedesc a fi praf în ochi. Aflăm la o săptămână după cazul care a zguduit România că unul din responsabilii proastei gestionări de situaţie şi-a depus cererea de pensionare.

Şeful poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, în vârstă de 51 de ani, s-a hotărât să îngroaşe rândurile pensionarilor speciali şi să nu mai aştepte procedurile de destituire, deşi acestea erau anunţate.
 
Astfel, omul care nu îşi reproşează nimic în cazul Alexandrei va ieşi la pensie de pe poziţia înaltă pe care o ocupă şi va încasa din banii contribuabililor pe care nu a reuşit să îi protejeze o suma de aproximativ 12.000 de lei, pe lună. Aceasta este lupta împotriva criminalităţii, în viziunea PSD”, scrie Năsui pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: