Reclamaţiile curg gârlă la OJPC Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului de la Iaşi aproape că nu mai fac faţă sutelor de reclamaţii venite de la ieşeni. şeful OJPC, Marius Bodea, spune că, pe lângă

Inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului de la Iaşi aproape că nu mai fac faţă sutelor de reclamaţii venite de la ieşeni.
şeful OJPC, Marius Bodea, spune că, pe lângă controalele tematice efectuate în judeţ, inspectorii au iniţiat "o adevărată cruciadă împotriva caselor de schimb valutar.
Am închis deja două astfel de case şi avem şi proces cu proprietarul alteia", a declarat Bodea. şeful OJPC a mai spus că numeroşi ieşeni s-au plâns că au pierdut sume importante de bani, "fiind înşelaţi de modul cum era afişat cursul valutar şi comisioanele percepute". Bodea a precizat că a primit sute de plângeri privind proasta calitate a geamurilor termopan, a electrocasnicelor achiziţionate sau a serviciilor din judeţul Iaşi. Pe de altă parte, Marius Bodea a mai spus că, de la începutul anului, valoarea sancţiunilor aplicate agenţilor economici din judeţ depăşeşte câteva miliarde de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite