Reacţiile clienţilor Romtelecom după pierderea canalelor Pro Tv: „Avem în schimb programe BBC şi HBO. Mie îmi convine!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timp ce unii clienţi sunt mulţumiţi de schimbări, alţii ameninţă cu rezilierea contractelor cu Romtelecom
În timp ce unii clienţi sunt mulţumiţi de schimbări, alţii ameninţă cu rezilierea contractelor cu Romtelecom

Mulţi dintre abonaţii Romtelecom care nu au mai avut de astăzi acces la canalele din trustul Pro şi-au exprimat mulţumirea faţă de programele pe care le-au primit în schimb. „Mie îmi convine. Lăcomia se plăteşte!”, scriu mulţi dintre aceştia pe reţelele sociale.

Romtelecom a scos de astăzi 11 posturi de televiziune Pro TV din grilă după ce nu a reuşit să ajungă la o înţelegere cu reprezentanţii trustului în ceea ce priveşte preţul pe care operatorul îl plăteşte pentru dreptul de a redifuza canalele. 

În locul acestor programe, abonaţii Romtelecom au început de astăzi să aibă acces la alte nouă posturi internaţionale: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits. 

„Pe canalele PRO TV de pe Dolce a apărut mesajul de la revedere PRO TV, în care Dolce zice că "negocierile dintre cele două părţi au eşuat". Avem BBC Knowledge, BBC World News şi Comedy Central în locul PRO-urilor. Mie unuia îmi convine”, a scris analistul media Iulian Comănescu pe pagina sa de Facebook.

Bravo Romtelecom, suntem bucuroşi că aţi început curăţenia de „primăvară” prin grila de programe şi salutăm noile programe introduse. client Romtelecom 

„Super programele noi intrate nu mă deranjează că le-aţi scos, ce aţi introdus acum să şi rămână”, scrie o altă clientă. 

Nu toţi sunt însă mulţumiţi de schimbări.

„Înţeleg că ne-aţi scos PROTV-ul că au fost măgari, că ei aveau audienţă mare şi gata, le băgam preţuri mari la "proştii" de români, bine aţi făcut, însă problema este urmatoarea : DE CE NAIBA NE-ATI BAGAT CANALELE ALEA LA CARE NU SE UITă NICI MAMA NAIBII (BBC ETC.)...băgaţi şi voi ceva la care credeţi că se uită lumea, sau cei ce nu au HBO şi HBO Comedy să nu mai plătească pachetul, găsiţi voi ceva, dar nu sunt de acord cu aceste noi canale...”, scrie un client nemulţumit.

 Au băgat nişte programe de doi lei...Nici Pro Tv nu era grozav..dar nici astea frate. Măcar de-ar fi subtitrate. Plus că în grilă îmi apare acum de trei ori HBO, de două ori HBO Comedy. Eu plătesc în plus pentru HBO... şi alţii le primesc gratis. client Romtelecom

Alţii se plâng că posturile nou-introduse nu sunt sincronizate şi că „singura soluţie este rezilierea contractului”. 

 

Există însă şi clienţi care susţin că, pe lângă pierderea posturilor Pro, şi alte canale au dispărut din grilă. „OK, canelele alea cu telenovele Pro nu le mai am. Pagubă în ciuperci! Dar de ce nu mai am nici VH1? Era tot al lui Media Pro?”, se întreabă un client. 

Posturile scoase din grila Romtelecom

ProTV

Pro TV International

Pro TV HD

Acasă TV

Acasă Gold

Acasă HD

Pro Cinema

Sport.ro

Sport.ro HD

MTV România

VH 1

Posturile nou-introduse în grila Romtelecom

HBO

HBO Comedy

BBC Knowledge

Comedy Central 

Shorts

BBC World News

France 24

MTV Hits

Mooz Hits

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite