Reacţia savuroasă a Ambasadei Suediei la episodul Adi Minune de la Festivalul Neversea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEVERSEA - cel mai mare festival de pe plajă din Europa Sursa Facebook
NEVERSEA - cel mai mare festival de pe plajă din Europa Sursa Facebook

Ambasada Suediei, care şi-a făcut un obicei din a posta pe pagina sa de Facebook trimiteri directe la teme actuale din ţara noastră, nu putea rata momentul în care DJ-ul Salvatore Ganacci a surprins publicul de la Neversea cu o manea interpretată de Adrian Minune.

„Aşa sunt zilele mele,

Una bună,

Zece în care nu îi desconsider pe ceilalţi în funcţie de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei.

Şi platforma Netflix a postat pe Instagram o glumă cu privire la acest subiect. Administratorii contului au publicat un colaj format din capturi din serialul La Casa de Papel, în una din imagini actorii aruncând cu bani, iar în cealaltă cântând, cu aceste două cadre făcându-se trimitere la petrecerile cu lăutari. Alături de captura foto, platforma Netflix a scris: „De la «wo e e e» la «rakitakitarara». Din seria Minunile festivalului“.

Sâmbătă, 6 iulie, DJ-ul Salvatore Ganacci a anunţat de la platane, de pe scena festivalului NEVERSEA că urmează să mai pună un cântec la finalul evoluţiei sale, spunându-le celor din public că este o melodie a unuia dintre artiştii săi preferaţi. 

În următoarele momente, pe plaja din Constanţa a început să răsune o manea, interpretată de Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“. Acesta a reprezentat contextul unui val de reacţii în mediul online, unii dintre internauţi arătându-se indignaţi de moment. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite