Reacţia Jandarmeriei după ce a folosit tunul cu apă: Vom fi nevoiţi să folosim toate mijloacele din dotare. Şi-au făcut apariţia membri ai galeriilor de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii au folosit tunul cu apă împotriva unui grup de agitatori care a aruncat spre forţele de ordine cu garduri şi obiecte contondente, la mitingul diasporei.

„Se aruncă cu borduri, cu obiecte pirotehnice, cu bare metalice, care pun în pericol siguranţa tuturor. Nu ne dorim o intervenţie în forţă, dar anumite reacţii nasc alte reacţii legale. Dacă aceste lucruri nu se vor opri vor fi puse în pericol siguranţa persoanelor şi ordinea publică vom fi nevoiţi să folosim toate mijloacele pe care le avem în dotare, folosirea forţei“, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Capitalei. 

Jandarmeria a atras atenţia că în Piaţa Victoriei şi-au făcut apariţia persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente şi galerii ale unor echipe de fotbal.

„Rugăm protestatarii de bună credinţă să se delimiteze de aceste grupuri şi să nu sprijine în niciun fel acţiunile lor violente! De asemenea, îi rugăm pe oamenii care protestează paşnic să nu intre în conflict cu aceste persoane! Repetăm apelul nostru la calm şi recomandăm femeilor şi persoanelor însoţite de copii să se retragă din zona în care au loc violenţe!“, este mesajul postat de Jandarmerie pe Facebook. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite