Reacţia lui Dragomir, după scandalul cu protestatarul „Ceauşescu“: Dacă mă enervam, aveam o maşină cu încă 4 bodyguarzi, ieşeau ăia de îl snopeau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir a sărit la bătaie, după ce a
primit reproşuri din partea unui protestatar.
Dumitru Dragomir a sărit la bătaie, după ce a primit reproşuri din partea unui protestatar.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, a afirmat, după scandalul de joi seara cu un protestatar pe Calea Victoriei, că reacţia lui a fost una calculată şi o consideră o strategie reuşită de marketing.

„Pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. Domnilor, totul e calculat la mine. Dacă mă enervam, aveam o maşină cu încă 4 bodyguarzi în faţă, ieşeau ăia de îl snopeau. Dacă era ceva grav, ieşea rău, dar nu participam eu. 

L-am lăsat să mă jignească. M-am gândit, dacă eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine? Eu fug din calea lor? Eu trebuie să îi liniştesc. Am transformat tot scandalul ăsta într-un marketing favorabil. Dacă nu îmi zicea nimic, nu făceam nici eu. Am gândit că pot transforma o acţiune dintr-asta, într-una de marketing pentru mine. 

Dacă era neapărat nevoie de violenţă, coborau. Eu nu plec fără 2-3 bodyguarzi, cu o maşină după mine. Ăsta e Cristi, omul meu, cel care mă ţinea. Nu poţi nici să laşi prostul să te lovească, fără să răspunzi. N-aş fi eu Mitică Dragomir, nu sunt genul care să întoarcă obrazul. Nu, nene, te snopesc şi eu. Dau cu pumnul ca Jackie Chan. Chiar mă bucur. Dacă îl plăteam şi nu putea să îmi facă atâta publicitate. Vă daţi seama ce urmează de acum înainte, eu sunt o persoană publică”, a declarat Mitică Dragomir, potrivit Prosport.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, a sărit la bătaie, joi seara, pe Calea Victoriei, după ce a primit reproşuri din partea unui protestatar.

Fostul preşedinte al LPF nu a digerat reproşurile aduse la adresa sa pe un ton agresiv de Marian Moroşanu, poreclit Ceauşescu, şi a sărit la bătaie. Dragomir a fost acuzat, printre altele, de „distrugerea Craiovei” şi de servirea regimului comunist.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite