Răzvan Ştefănescu, românul cu plăcuţe anti-PSD, candidează la alegerile europarlamentare din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care a stârnit un imens scandal după ce a condus o maşină cu numere de înmatriculare „M...EPSD” va candida la alegerile europarlamentare din 2019.

Potrivit ziariştii.ro, bărbatul a luat decizia de a candida ca independent. 

„Am decis să fac acest pas pentru că NU sunt mulţumit de calitatea oamenilor care îi reprezintă pe români în faţa Europei, pentru că m-am săturat să fim minţiţi şi pentru că îmi doresc să fac mai mult pentru noi. Vreau ca noi toţi, cei din Diaspora, să fim şi mai uniţi, mai ales acum când ţara noastră, pe care am fost obligaţi s-o părăsim, trece prin clipe cumplite. Vreau să putem vota liber, fără sabotaje de genul celor din 2014, să ajutăm măcar cu un simplu vot România”, a declarat bărbatul, potrivit sursei citate. 

Românul stabilit în Suedia trebuie să strângă 100.000 de semnături pentru că nu va candida de pe listele unui partid.

Dosarul penal, clasat de procurori

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, şi-a recuperat la începutul lunii august permisul de conducere, după ce procurorii au clasat dosarul în care a fost cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au clasat dosarul lui Răzvan Ştefănescu, întrucât fapta nu există.

De asemenea, procurorii au dispus restituirea celor două plăcuţe cu mesaj anti-PSD către autorităţile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite