Razii ale Poliţiei în pieţe şi complexuri comerciale din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pieţele din Capitală sunt verificate de poliţişti
Pieţele din Capitală sunt verificate de poliţişti

Peste 150 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au descins, joi, în pieţe şi complexuri comerciale din sectoarele 2, 5 şi 6 al Capitalei.

Acţiunea are drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilegal precum şi  combatererea fenomenului infracţional.

Controalele vizează, pe de o parte, combaterea faptelor care aduc atingere comerţului cu produse alimentare, iar pe de altă parte combaterea evaziunii fiscale şi a comerţului cu produse contrafăcute.

De asemenea, sunt verificate persoane fizice şi juridice ce comercializează produse specifice perioadei, atât pentru identificarea celor care încalcă legea, dar îndeosebi pentru siguranţa că produsele puse în vânzare sunt conforme şi nu sunt de natură a prejudicia consumatorii.

La controale participă şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Poliţiei Locale Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite