Răsturnare de situaţie în cazul morţii Raisei. O şoferiţă din spatele maşinii de Poliţie a surprins tragicul accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Au apărut probe care ar putea fi folosite în dosarul morţii Raisei. O şoferiţă care mergea în spatele autospecialei care a provocat tragicul accident de pe o treceere de pietoni din Capitală a surprins totul pe camera de bord.

Familile celor două două fete, de 11 şi 13 ani, care au fost victimele teribilului accident din data de 13 ianuarie din Capitală au descoperit un martor de care anchetatorii habar n-aveau.

O şoferiţă care mergea în spatele autospecialei care le-a lovit pe cele două fete pe o trecere de pietoni, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, a surprins accidentul pe camera de bord. 

"Imaginile ar urma să ne parvină şi nouă săptămâna aceasta, o să le prezentăm procurorului şi o să cerem inclusiv audierea ei", afirmă Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia Raisei, fetiţa moartă în accidentul provocat de poliţist.

De altfel, maşina de poliţie a fost dusă, miercuri, la brigada rutieră pentru expertiza tehnică. Şi agentul care a provocat accidentul a ajuns din nou în faţa anchetatorilor.  

Expertiza va dura două luni. Testele vor stabili cu ce viteză mergea poliţistul, când a realizat pericolul, dar şi în ce stare tehnică era maşina. Mai exact, dacă sistemul de direcţie şi frânele erau în stare bună. 

Fata care a scăpat cu viaţă ar putea fi audiată

Marina, fata care a scăpat cu viaţă, ar putea ajunge în faţa anchetatorilor.

"E bine şi vrea să ajute la aflarea adevărului, chiar susţine că vrea să fie audiată. Bine, nu chiar în termenii ăştia, că vrea să vorbească cu procurorul, să-i explice ce s-a întâmplat acolo", adaugă Adrian Cuculis.

Familia Raisei cere testarea poligraf

Avocaţii celor două familii vor ca poliţistul să fie supus şi unui test poligraf. Colegul care ar fi încercat să-l protejeze pe poliţist de furia oamenilor, ajutându-l să-şi schimbe hainele cu unele civile, ar putea fi chemat pentru explicaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite