Răsfăţ pe litoral de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele care nu sunt atrase de cluburi şi petreceri cu stripperi pot da o fugă pe litoral pentru a se relaxa de ziua lor. Hotelierii de la mare au pregătit oferte inedite, 40 de unităţi fiind deschise în această perioadă.

La hotel Vega (5 stele) din Mamaia sunt organizate petreceri sâmbătă, duminică şi luni, iar organizatorii au pregătit şi meniuri de post pentru această zi. „Preţul este de 170 de lei de persoană, dar acordăm şi reduceri de la 5 până la 20%, în funcţie de numărul persoanelor", a declarat Raluca Dumitraşcu, asistent sales manager la hotelul Vega.

La Hotelul Holiday din Olimp, pachetul de trei nopţi cazare cu mic dejun, plus cina de 8 Martie, costă 530 de lei de persoană. La Splendid (patru stele) din Mamaia, sejurul de două nopţi costă 215 lei de persoană, iar cel de trei nopţi - 313 lei. Este inclusă cazarea în cameră dublă cu mic dejun, o şedinţă de saună şi una de masaj.

O ofertă pentru 8 Martie are şi hotelul Europa din Eforie Nord. Sejurul care include două nopţi de cazare în cameră dublă costă 175 de euro. Turiştii vor beneficia de tratament VIP: două zile de relaxare la SPA - estetică facială şi corporală, hidromasaj, baie cu struguri, saună, jacuzzi, piscină.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite