Raed Arafat: Dacă rămâneam, trebuia să tac din gură. În interiorul Ministerului aveam uşa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul subsecretar de stat Raed Arafat a declarat, în cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, că decât să tacă din gură şi să nu mai spijine sistemul de Urgenţă din România, a preferat să îşi dea demisia.

"Dacă rămâneam, trebuia să tac din gura şi astfel nu mai aveam nici o pârghie în a vorbi. Eu am vrut să vorbesc deschis" a declarat Raed Arafat.

Referitor la discuţiile pe care le-a avut cu comisiile pe sănătate, Raed Arafat a dezvăluit la Antena 3 că a transmis Comisiei Prezidenţiale punctele de vedere pe proiectul Legii sănătăţii şi că, după o a doua discuţie în comisie, nu a mai fost acceptat la discuții.

"Eu am avut 2 întâlniri cu comisia respectivă. Nu au fost discuţii, ci a fost punere la zid. Când un membru al comisiei a început să atace tot ce era despre sistemul de Urgenţă, având date total irealiste (...) eu mi-am cerut scuze şi m-am retras din discuţie. Când deja, din interior, sunt oameni care te atacă şi nu te lasă să vorbeşti, normal e să ieşi şi să vorbeşti deschis" a declarat Raed Arafat.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite