Raed Arafat, lăsat cu gura căscată de o întrebare privind restricţiile: „Certificat verde unde?!“ VIDEO

Raed Arafat, lăsat cu gura căscată de o întrebare privind restricţiile: „Certificat verde unde?!“ VIDEO

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Peste ani, când şi dacă s-ar face un documentar despre pandemie şi momentele şocante pe care le-a născut în România, merită să fie inclus acolo şi un dialog pe care şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) l-a avut, luni, cu un reporter.

Pandemia de coronavirus şi modul în care situaţia e gestionată în România poate deveni, oricând, subiectul unui film tragicomic.
 
De-a lungul timpului, au existat atât de multe măsuri ilogice, exagerări, dar şi declaraţii hilare, încât până şi un om serios, precum Alexandru Rafila, a avut o criză de râs, în timpul unei emisiuni, după cum „Adevărul“ a arătat aici.
 
Iar astăzi, o conferinţă la care a participat Raed Arafat, pentru a explica noile restricţii care tocmai au intrat în vigoare în România, a furnizat un dialog memorabil, după cum se poate vedea mai jos.
   
Reporter: Vom avea nevoie de Certificat Verde la înmormântări?
Raed Arafat: La? 
 
Reporter: La înmormântări...
Raed Arafat (şocat): La înmormântări?! Dar înmormântările unde se fac? Înmormântările se fac în aer liber, în cimitir, deci, acolo nu cred că...
 
Reporter: Se intră în biserică...
Raed Arafat: La biserică... La biserică, aveţi regulile ei. Se intră cu mască, cu 2 metri distanţă. Aşa e prevăzută în Hotărârea de Guvern.
 
Reporter: Am înţeles (uşor dezamăgit). Putem avea un lockdown de Crăciun?
Raed Arafat: La acest moment, v-am zis, nu speculăm nimic. Aşteptăm să vedem evoluţia. Vă mulţumesc mult.
 
VEZI DIALOGUL CU RAED ARAFAT

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările