Radu Vasile, internat după chimioterapie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Radu Vasile, în vârstă de 68 de ani, este internat de câteva zile în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), din cauza unor probleme gastro-intestinale care au apărut după un tratament cu citostatice.

Apropiaţi ai familiei sale au declarat pentru Mediafax că Radu Vasile a fost diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu mai mult timp.

Purtătorul de cuvânt al SUUB, medicul Bogdan Popescu, a confirmat că Radu Vasile a fost internat vineri, 30 iulie, în secţia de chirurgie, pentru că a acuzat probleme de natură gastrointestinală, dar a precizat că nu poate da mai multe amănunte, la solicitarea pacientului. Tratamentul, susţin doctorii din spital, este unul cu medicamente şi are ca scop echilibrarea pacientului.

„De pildă, dacă îi este greaţă, îi dăm ceva pentru greaţă. Nu se pune problema unei intervenţii medicale majore, cum ar fi cea chirurgicală. Sperăm ca în câteva zile să-l echilibrăm şi să-l externăm", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.

Medicii spun că tratamentul cu citostatice este greu de suportat de către pacienţi. Apropiaţi ai familiei lui Radu Vasile au declarat, pentru Mediafax, că acesta a fost operat, în Israel, de cancer la colon, unde a urmat şi un tratament cu citostatice. Joi seară i s-a făcut rău, acuzând stări de vomă, dar şi o stare generală foarte proastă, fiind adus pentru reechilibrare la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Radu Vasile a fost premier al României între anii 1998 şi 1999, în guvernarea CDR.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite