Psihiatrul Florin Tudose, decorat post-mortem de preşedintele Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Psihiatrul Florin Tudose a murit în urma unui infarct FOTO Mediafax
Psihiatrul Florin Tudose a murit în urma unui infarct FOTO Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat post-mortem pe psihiatrul Florin Tudose cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Cavaler. Medicul a murit duminică în urma unui infarct.

„În semn de apreciere deosebită pentru prestigioasa activitate medicală, pentru dăruirea şi abnegaţia dovedite în calitate de profesor şi publicist, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Serviciul Credincios» - în grad de Cavaler profesorului universitar doctor Florin Tudose”, se arată într-un comunicat emis de Administraţia prezidenţială.

Potrivit sursei citate, decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui Traian Băsescu.

Psihiatrul Florin Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa.

Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale, el suferind de hipertensiune arterială.

Florin Tudose era şeful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Florin Tudose a murit. Psihiatrul a făcut infarct în cursul zilei de astăzi

Psihiatrul Florin Tudose a murit în cursul zilei de duminică. Medicul ar fi decedat în urma unui infarct. Soţia sa este cea care a chemat de urgenţă ambulanţa, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa specialistului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite