PSD, obligat de instanţă să spună cât a costat elicopterul închiriat pentru Dăncilă, de unde au venit banii şi cine i-a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Social Democrat trebuie să facă publice mai multe informaţii legate de vizita pe care fostului lider al partidului, Viorica Dăncilă, a făcut-o în vară anului 2019 în Moldova.

Concret, Tribunalul Iaşi a decis marţi să oblige PSD să comunice în scris mai multe informaţii privind vizita şi transportul Vioricai Dăncilă în turneul electoral din august. Partidul va trebui să comunice cât a costat transportul cu elicopterul, care este sursa fondurilor, care a fost firma care a închiriat aparatul de zbor şi care a fost scopul vizitei, arată ziare.com. Decizia poate fi atacată cu recurs, potrivit portalului instanţelor. 

Procesul a fost deschis de Daniela Mitrofan, fondator al organizaţiei Reset Iaşi. Ea a adresat mai multe întrebări PSD, iar formaţiunea politică nu i-a răspuns. Aşa că Tribunalul Iaşi a decis ca formaţiunea politică să-i răspundă în scris acesteia. 

  

 1. Care este suma plătită pentru închirierea elicopterului? 

 2. Cine deţine această firmă de la care s-a închiriat elicopterul sau cine este proprietarul acestuia? 

 3. Pentru câte ore/zile a fost închiriat? 

 4. Care este sursa acestor fonduri din care s-a plătit elicopterul? 

 5. Care a fost scopul vizitei dnei Dăncilă în Moldova? 

  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite