Protestele de toamnă încep astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi că Executivul nu a venit cu soluţii la propunerile lor de schimbare a legii salarizării unice şi a legii salarizării unitare, sindicaliştii încep astăzi protestele după un calendar bine stabilit. Astfel, membrii de la Confederaţia Sindicatelor Democratice din România împreună cu cei de la Cartel Alfa vor picheta, astăzi, prefecturile din fiecare judeţ, între orele 10.00 şi 18.00.

Mâine, li se vor alătura şi sindicaliştii de la Blocul Naţional Sindical. Protestul cel mai mare va avea loc ­miercuri, când sunt aşteptaţi să iasă pe străzile Capitalei peste 20.000 de oameni angajaţi în sănătate şi afiliaţi la ­CNSLR- Frăţia. Protestul va avea loc într-o primă fază în Piaţa Revoluţiei, de la ora 12.00, după care sindicaliştii se vor îndrepta spre Guvern, unde vor picheta până la ora 18.00.

Un alt protest anunţat de liderii marilor confederaţii sindicale este marţi, 28 septembrie, când două mari confederaţii, BNS şi CNSLR-Frăţia, vor scoate în stradă aproximativ 15.000 de persoane. Traseul pe care vor mărşălui nemulţumiţii va fi de la Guvern până la Piaţa Muncii, începând cu ora 12.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite