Protestatarul Cristian Dide, declarat de către Jandarmerie inapt psihologic pentru angajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Mihai Dide FOTO Facebook
Cristian Mihai Dide FOTO Facebook

Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost declarat inapt de către Jandarmeria Capitalei la evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat, anunţul fiind făcut chiar de către manifestant.

Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat in cadrul DGJMB (Direcţia Generală de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti - n.r.)", a transmis protestatarul, potrivit Mediafax.

Dintr-un total de 14 persoane care au susţinut evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide este singurul care a fost declarat inapt.

Şase candidaţi au trecut testul în timp ce alţi şapte au absentat, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul instituţiei.

Protestatarul poate depune contestaţie în termen de trei zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă a avizului psihologic de inaptitudine. Cristian Mihai Dide fusese admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei.

În urmă cu zece zile, acesta a anunţat că şi-a depus  dosarul de angajare la Jandarmerie, susţinând că posturile pentru care este eligibil sunt cele de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd. „Mi-am depus actele de angajare la Jandarmerie, chiar la sediul central, iar azi (joi, n.r.) mă duc la vizita medicală, care se face tot la ei. Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd”, declara Mihai Dide.

Prostestatarul susţinea că motivul pentru care vrea să se angajeze la Jandarmerie este acela de a arăta care sunt, de fapt, procedurile de încadrare în această instituţie.„Pur şi simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni şi care sunt procedurile şi criteriile de angajare în această instituţie”,

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar şi de gardul Guvernului - s-a urcat să protesteze într-un copac şi a fost ridicat şi amendat de zeci de ori. Ultima acţiune a lui Dide a avut loc la Ministerul Justitţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crima de la Mediaş, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite