Protest al unor pasageri români pe un aeroport din Italia, după anularea unui zbor spre România. Wizz Air: Zborul a fost anulat din cauza ceţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 130 de pasageri români protestează pe aeroportul oraşului italian Pisa după anularea, în urmă cu 24 de ore, a unei curse aeriene spre Bucureşti, informează site-ul agenţiei ANSA. Compania Wizz Air a emis un comunicat de presă în care a precizat că zborul a fost anulat din cauza ceţii.

UPDATE Compania Wizz Air a emis un comunicat de presă în care precizează că zborul de la Pisa la Bucureşti a fost amânat cin cauza ceţii.

„Zborul Wizz Air W6 3158 de la Pisa la Bucureşti din 22 decembrie a fost anulat din cauza ceţii dense în Pisa. După ce aeronava care trebuia să opereze zborul nu a putut ateriza la Pisa din cauza condiţiilor meteo dificile, compania a trimis o altă aeronavă de la Budapesta, care, din păcate, la rândul său nu a putut ateriza tot din cauza ceţii. Pasagerilor din Pisa vizaţi de această anulare li s-a oferit mâncare şi cazare în conformitate cu politica companiei şi regulamentele UE. Tuturor pasagerilor li s-a oferit posibilitatea reprogramării gratuite sau a returnării banilor plătiţi. Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor pentru aceste perturbări cauzate de vreme, şi înţelege că operaţiunile în condiţii nefavorabile ar putea fi deranjante pentru călători, însă siguranţa echipajului şi a pasagerilor noştri rămâne prioritatea noastră numărul unu”, potrivit documentului citat.

„Peste 130 de pasageri români care au bilete spre Bucureşti au rămas blocaţi şi, practic, abandonaţi după ce compania aeriană Wizzair a anulat un zbor programat marţi la ora 13.40“, acuză Leontin Cojocea, preşedintele Centrului pentru asistenţă destinată românilor din Italia.

Potrivit presei italiene, zborul spre Bucureşti a fost anulat din cauza ceţii, dar pasagerii nu au primit nicio informare directă, iar mulţi aşteaptă de 24 de ore pe Aeroportul Galileo Galilei din Pisa.

„Vom adopta o poziţie foarte dură faţă de compania aeriană“, a adăugat Cojogea, citat de site-ul QuiNewsPisa.it.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite