FOTO Protest fără măşti de protecţie în Piaţa Victoriei: „Vrem eliberare, nu carantinare”. Jandarmeria a dat amenzi de peste 16.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai mulţi protestatari nu poartă măşti de protecie şi nu resectă distanţa fizică FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Cei mai mulţi protestatari nu poartă măşti de protecie şi nu resectă distanţa fizică FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Un protest la care participă persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus a avut loc, duminică, în Piaţa Victoriei. Oamenii au protestat faţă de „dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu au purtat măşti de protecie şi nu au respectat distanţa fizică. Participanţii au cerut „libertate” şi au strigat „Hoţii”, „Criminalii”, dar şi „Vrem eliberare, nu carantinare”.

UPDATE Jandarmeria Capitalei a anunţat că a dat amenzi de peste 16.000 de lei participanţilor, pentru încălcarea regulilor sanitare. Evenimentul a fost organizat de Iosefina Pascal, promovată de Sputnik şi Antena 3.

Protestul a fost anunţat pe Facebook şi a început la ora 18.00.

Majoritatea persoanelor care participă la manifestare nu poartă mască de protecţie şi nu este respectată distanţa fizică, la faţa locului fiind mai multe echipaje de jandarmi.

Oamenii au steaguri tricolore, afişe cu mesaje împotriva autorităţilor, dar şi bannere pe care scrie ”Respectaţi Constituţia”, ”Jos dictatura medicală! La puşcărie” sau ”Stop dictaturii sanitare”.

”Vă aşteptăm în piaţă să arătăm acestor dictatori nazişti că nu pot să încalce drepturile omului la nesfârşit, că nu pot să ne ia copiii, bunurile şi libertatea de exprimare”, a transmis una dintre iniţiatoarele protestului.

Protestatarii cer ”libertate” şi strigă ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”.

Raed Arafat, întrebat ce le transmite celor care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei: Îi aşteptăm la spital

Protestatarii reclamă abuzuri ale autorităţilor comise în ultimele trei luni de zile, în legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, pe care cei prezenţi în piaţă o neagă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite