Protest al magistraţilor din toată ţara, duminică, la 17.30, în faţa Curţii de Apel Bucureşti

Protest al magistraţilor din toată ţara, duminică, la 17.30, în faţa Curţii de Apel Bucureşti

Judecătorul Cristi Dănileţ a anunţat sâmbătă, pe Facebook,  un protest al magistraţilor din toată ţara, care va avea loc duminică, de la ora 17.30, în faţa Curţii de Apel Bucureşti.

„Duminică, de la ora 17.30, reprezentanţi ai magistraţilor din toată ţara vor protesta în faţa Curţii de Apel Bucureşti”, a scris judecătorul Cristi Dănileţ pe pagina sa de Facebook.

Magistratul a explicat, pentru G4Media.ro,  că protestul este cauzat de  modificările la legile justiţiei şi la codurile penale, prelungirea mandatelor Inspecţiei Judiciare prin Ordonanţă de Urgenţă, ignorarea şi ridiculizarea Comisiei de la Veneţia, dar şi evaluarea procurorului general, Augustin Lazăr de către ministrul justiţiei, Tudorel Toader.

Dănileţ a mai spus că protestul nu are un organizator, ci este rezultatul unei decizii luate „în urma unei largi consultări pe un grup de discuţii electronic“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: