Protest în Capitală faţă de Parlament. Ce nemulţumiri au participanţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre fotografiile prezentate de organziatorii protestelor FOTO Facebook/Cătuşe înainte de Pâine
Una dintre fotografiile prezentate de organziatorii protestelor FOTO Facebook/Cătuşe înainte de Pâine

Zeci de persoane s-au strâns joi seara în Piaţa Universităţii pentru a protesta faţă de deciziile controversate luate în utlimele zile de parlamentari. Printre acestea se numără dezincriminarea conflictului de interese prin angajarea rudelor în birourile parlamentare, dar şi alocarea de pensii speciale.

Zeci de persoane s-au strâns în Piaţa Universităţii, în zona fântânei, după ce aceste acţiuni au fost anunţate pe Facebook prin intermediul a două evenimente, La Brutărie şi Cătuşe înainte de Pâine

Protestatarii sunt nemulţumiţi şi de faptul că parlamentarii au votat împotriva ridicării imunităţii lui Titus Corlăţean în dosarul „Diaspora” privind faptul că nu au fost create mai multe secţii de votare pentru românii din străinptate la alegerile prezindenţiale.

Proiectul de lege prin care aleşii care şi-au angajat rude la cabinetul parlamentar înainte de anul 2013 să nu poată fi sancţionaţi a fost aprobat, miercuri, de plenul comun al celor două Camere ale Parlamentului, fără dezbateri, cu 306 voturi ”pentru” şi o singură abţinere. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite