Protejarea poliţistului-pedofil demonstrează lipsa de respect pentru integritatea şi demnitatea fiinţei umane la nivelul instituţiilor statului

Protejarea poliţistului-pedofil demonstrează lipsa de respect pentru integritatea şi demnitatea fiinţei umane la nivelul instituţiilor statului

Agentul Eugen Stan, acuzat pentru mai multe infracţiuni sexuale, ar fi fost protejat de şefi din MAI

Coaliţia pentru Familie a cerut autorităţilor să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale ale căror victime sunt copiii, acuzând protejarea angajatului MAI, care a agresat în mod repetat copii şi femei, la nivelul instituţiilor statului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizaţia arată, într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, că părinţii din România se cutremură văzând ororile la care sunt supuşi copiii în foarte multe cazuri de agresiune şi „condamnăm ferm toate încercările de muşamalizare, protejare şi reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuală asupra minorilor“.

„Coaliţia pentru Familie cere tuturor autorităţilor din România să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale al căror victime sunt copiii. După perioade prea lungi de acoperire şi muşamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor reţele naţionale şi internaţionale de pedofili. Astăzi suntem martorii neputincioşi al unui caz extrem de grav de acoperire şi protejare a unui angajat al ministerului de interne, care a agresat în mod repetat minori şi femei. Această situaţie demonstrează gradul de neconceput la care s-a ajuns în ceea ce priveşte domnia bunului plac şi lipsa de respect pentru integritatea şi demnitatea fiinţei umane la nivelul instituţiilor statului român“, arată Coaliţia pentru Familie, potrivit News.ro. 

„În numele celor trei milioane de români care au semnat pentru protejarea constituţională a familiei, tragem semnalul de alarmă: iată unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizaţiei creştine. Statul, Biserica şi societatea civilă trebuie să facă toate eforturile pentru protecţia copiilor, a familiei şi a societăţii de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului român are nevoie de protecţia noastră, a tuturor, în faţa tendinţelor dezumanizante cu care ne confruntăm. Numai prin întoarcerea la valorile fundamentale ale civilizaţiei creştine vom avea condiţiile pentru respectarea demnităţii umane şi a familiei“, adaugă Coaliţia pentru Familie.

 

citeste totul despre: