Profesoara de canto de la „Hyperion” a recunoscut că fura din genţile studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvia Lungeanu
Silvia Lungeanu

Profesoara de canto Silvia Lungeanu a recunoscut în faţa anchetatorilor că a furat bani din genţile studenţilor. Fosta profesoară de la Universitatea „Hyperion” nu şi-a motivat fapta în niciun fel.

Anchetatorii spun că profesoara, care este cunoscută publicului din postura de cântăreaţă de romanţe, a fost adusă la Secţia 10 încă după prima plângere, formulată de o studentă care a declarat că i-au dispărut din geantă 3.000 de lei, potrivit Mediafax.

Alte cinci plângeri au fost formulate pe numele profesoarei, care veneau tot din partea unor studente, însă Lungeanu nu a mai fost audiată.

Cele şase plângeri au fost înregistrate de Secţia 10 Poliţie, anul trecut, de la jumătatea lunii octombrie şi până la sfârşitul lui noiembrie. Studentele au reclamat că le-au fost furate sumele de 3.000 de lei, 300 de euro, 50 de euro, şi de trei ori câte 100 de lei.

Ca mod de operare, spun poliţiştii, profesoara în vârstă de 37 de ani îşi ruga studenţii să iasă din amfiteatru în timpul orelor de curs, sub pretextul că doreşte să vorbească la telefon în particular. Odată rămasă singură în încăpere, profesoara începea să caute în genţile acestora.

Valoarea totală a prejudiciului stabilit de anchetatori depăşeşte 5.000 de lei.

Iniţial, profesoara de canto nu şi-a recunoscut vina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite