Procurorul-şef DIICOT: Anchetarea Alinei Bica arată că instituţiile statului îşi fac datoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Horodniceanu, procurorul-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a declarat miercuri că instituţiile statului îşi fac datoria, având în vedere că Alina Bica, fostul şef al instituţiei face obiectul unor dosare de corupţie.

"Faptul că fostul şef al DIICOT face astăzi obiectul unor dosare de corupţie nu face decât să dovedească faptul că instituţiile statului îşi fac datoria şi indiferent cine eşti şi în ce poziţie te afli la un moment dat, urmează să răspunzi penal pentru tot ceea ce săvârşeşti", a declarat Hodorniceanu, la evenimentul de lansare a proiectului Cybercrime@EAP II.

Întrebat de ce a cerut DIICOT redeschiderea dosarului în cazul fostului procuror al Direcţie Naţionale Anticorupţie, Lucian Papici, Horodniceanu a precizat că DIICOT nu a cerut redeschiderea cazului.

"Nu e cerută de noi redeschiderea (...) pentru că nu am fost sesizaţi cu nimic de acest gen, toate acestea se fac la sesizări", a declarat procurorul-şef al DIICOT. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite