Criză în Justiţie. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis suspendarea activităţii până pe 27 februarie

Criză în Justiţie. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis suspendarea activităţii până pe 27 februarie

FOTO Adevarul

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis să suspende activitatea cu publicul până pe 27 februarie, când se vor întruni toate adunările generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La data de 22 februarie 2019, Adunarea generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, întrunită în baza Hotărârii nr. 95 din 20.02.2019 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a decis, cu unanimitatea celor prezenţi, însuşirea în integralitate şi susţinerea considerentelor hotărârii menţionate, apreciindu-se că modificările intempestive aduse legilor justiţiei prin ordonanţă de urgenţă, fără consultarea Consiliului Superior al Magistraturii şi a corpului de magistraţi, au un impact major asupra capacităţii Ministerului Public, în ansamblul său, de a-şi aduce la îndeplinire îndatoririle”, arată un comunicat de presă. 
 
„În acest context, s-a pus în discuţie adoptarea unei forme de protest, stabilindu-se, în primă fază, suspendarea activităţii nemijlocite cu publicul până la întrunirea tuturor adunărilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27.02.2019”, notează documentul citat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: