Procurorii anticorupţie fac miercuri percheziţii la Primăria Capitalei. Sunt vizaţi şi doi directori ai instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) fac, miercuri, percheziţii la mai multe adrese din Capitală, între care şi la sediul Primăriei, într-un dosar în care sunt vizate presupuse fapte de corupţie. Surse judiciare au declarat că în acest caz ar fi vizaţi directorul de infrastructură, Mădălin Dumitru şi Ion Dedu, directorul Direcţiei de Transport din instituţie.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, în acest caz ar fi vizaţi directorul Direcţiei de Infrastructură din Primăria Capitalei, şi soţia acestuia, pentru fapte de corupţie.

Mădălin Dumitru este suspectat că ar fi dat prefenţial contracte unor firme, pentru diverse lucrări, au precizat sursele citate.

Procurorii fac percheziţii în biroul directorului şi la locuinţa acesta, precum şi la alte adrese, urmând să ridice mai multe documente care au legătură cu acest caz.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011-2014, a unor fapte de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie.

În acest caz sunt vizaţi „funcţionari cu atribuţii în derularea de contracte finanţate din bani publici", a precizat DNA.

Procurorii anticorupţie fac 20 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în localităţi din judeţul Ilfov, la sediile unor societăţi comerciale, instituţii publice şi la domiciliile unor persoane, se mai arată în comunicatul DNA.

La percheziţii participă şi Brigada Specială de Intervenţii a Jandarmeriei. Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite