Procuror: Codruţ Marta nu mai este în viaţă. Ce cred anchetatorii despre dispariţia fostului şef de cabinet al lui Blejnar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codruţ Marta FOTO Arhiva Adevărul
Codruţ Marta FOTO Arhiva Adevărul

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, nu mai este în viaţă, cred anchetatorii care se ocupă de cazul acestuia.

Potrivit România TV, procurorul-şef adjunct al DNA, Marius Iacob, a declarat că există şi un dosar referitor la dispariţa lui Marta, despre care se crede că ar fi fost ucis.

“Avem în lucru un dosar care are şi acest aspect al dispariţiei lui Codruţ Marta. Codruţ Marta este dat în urmărire internaţională, pe numele lui s-a solicitat acum doi ani mandat de arestare preventivă. Luăm în calcul şi varianta în care el a fost ucis. La momentul de faţă, facem cercetări pe toate aceste planuri. Cel mai probabil, el nu se mai află în viaţă în acest moment”, a spus Iacob.

Potrivit aceleiaşi surse, fostul şef de cabinet al lui Blejnar ar fi împrumutat un om de afaceri cu o sumă substanţială de bani. Din momentul în care Marta şi-a cerut banii înapoi, însă, nimeni nu a mai ştiut nimic de el.

Codruţ Marta a dispărut în mai 2012 şi a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său, fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro, alături de fostul şef ANAF, Sorin Blejnar. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite