Procedură simplificată în procesul lui Sorin Oprescu

Procedură simplificată în procesul lui Sorin Oprescu

Sorin Oprescu FOTO Mediafax

A început procesul lui Sorin Oprescu la Tribunalul Bucureşti, trei din cei nouă inculpaţi din dosar solicitând să fie judecaţi în regim de urgenţă. Cei trei ar putea beneficia, astfel, de o pedeapsă mai blândă.

Următorul termen a fost stabilit pentru 22 iunie, potrivit digi24.ro.

Pe 20 noiembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Sorin Oprescu pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat. Dosarul se judecă la Tribunalul Bucureşti, din 23 noiembrie 2015.

În aceeaşi cauză sunt judecaţi Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor, Cristian Stanca, fostul şofer al lui Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, fost şef al Direcţiei Economice din Primăria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae, fost director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului, Florin Şupeală, fost director adjunct al Centrului, Claudiu Bengalici, administrator al unei societăţi comerciale, Ion Niţă şi Romeo Albu.

Pe aceeaşi temă:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: