Principesa Margareta, mesaj către români, după funeraliile Regelui Mihai

Principesa Margareta, mesaj către români, după funeraliile Regelui Mihai

Principesa Margareta FOTO Captură Casa Regală

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, transmite mulţumiri tuturor românilor care au fost alături de familia regală în această perioadă. Principesa a dat asigurări că aceleaşi principii şi sentimente vor călăuzi, de acum înainte, Familia Regală a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Adresez tuturor recunoscătoare mulţumiri pentru cuvintele alese, pentru afecţiunea şi gândurile pline de compasiune pe care le-aţi arătat, cu trista ocazie a trecerii la cele veşnice a tatălui meu”, a transmis Margareta. 
 
Potrivit acesteia, „Regele Mihai a fost un tată minunat, un model de moralitate şi un stâlp al istoriei contemporane a ţării noastre. Loial, drept şi generos, Regele a dovedit un angajament neclintit faţă de Naţiune şi Coroană”. 
 
Principesa a dat asigurări că aceleaşi principii şi sentimente vor călăuzi, de acum înainte, Familia Regală a României. „Vă mulţumesc pentru forţa iubirii voastre şi pentru ataşamentul fără pereche pe care l-aţi arătat Regelui nostru, în ultimele sale zile pe pământ. Datorită vouă, aceste ultime zile de jale vor rămâne în istoria contemporană”, se mai arată în mesaj. 
 
Te-ar putea interesa şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările