Primul weekend fără mască pe litoral. Circulaţie bară la bară pe Autostrada Soarelui, la ieşirea din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coloana de maşini ajungea până la kilometrul 14 al Autostrăzii Soarelui Foto shutterstock
Coloana de maşini ajungea până la kilometrul 14 al Autostrăzii Soarelui Foto shutterstock

Se circulă bară la bară pe Autostrada Soarelui, vineri seară, iar coada de maşini depăşeşte 3 kilometri la ieşirea de pe Centură. Traficul s-a aglomerat din cauza unor lucrări pe Autostradă, cât şi datorită oamenilor, în număr mare, care se îndreaptă spre litoral, cu gândul la relaxările care îi aşteaptă începând de mâine

Vineri, în jurul orei 18:00 se circula bară la bară pe Autostrada Soarelui, iar coada de maşini depăşea 3 kilometri la ieşirea de pe Centură, viteza medie de deplasare fiind de 5-10 km la oră, potrivit Digi 24.

Coloana de maşini ajungea până la kilometrul 14 al Autostrăzii Soarelui. Acolo este şi cauza acestei probleme: se lucrează la un pod şi se circulă pe o singură bandă.

Mai sunt lucrări sunt şi în zona kilometrului 65 al A2. Pe o distanţă de 7 kilometri se merge, la fel, pe o singură bandă.

De altfel, poliţiştii se aşteaptă ca foarte mulţi oameni să se îndrepte către mare, în acest sfârşit de săptămână, având în vedere că se aşteaptă relaxarea măsurilor pe litoral. Astfel că pe Autostrada Soarelui, sunt prezenţi mai mulţi agenţi cu maşini de poliţie, iar un elicopter survolează traficul în permanenţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite