Primul mesaj al Cameliei Voiculescu după scandalul şantajului de la Antene: „Înţeleg nemulţumirea celor care nu ne pot învinge”

Primul mesaj al Cameliei Voiculescu după scandalul şantajului de la Antene: „Înţeleg nemulţumirea celor care nu ne pot învinge”

Camelia Voiculescu  le-a transmis angajaţilor un mesaj intern. FOTO Adevărul

Fiica lui Dan Voiculescu le-a transmis un mesaj angajaţilor Antenelor în care le atrage atenţia că atacurile din ultima vreme nu trebuie să-i sperie, ci mai mult să îi întărească. Camelia Voiculescu a vorbit astfel pentru prima dată după scandalul şantajului de la Antena Group.

Ştiri pe aceeaşi temă

Camelia Voiculescu îşi începe mesajul adresat angajaţilor săi prin a spune că astfel de atacuri, ca cele din ultimele zile, nu îi vor face să dea înapoi şi cei 20 de ani de când activează în acest domeniu i-au mai scos în cale astfel de momente, se arată pe site-ul inpolitics.ro, acolo unde a fost publicat comunicatul intern trimis de Camelia Voiculescu.

Aţi demonstrat că sunteţi o echipă puternică, iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate zilnic de milioane de oameni. Am încredere în voi, în forţa voastră de a continua să excelaţi în ceea ce faceţi, aşa cum s-a văzut şi în ultimele zile. E important să ne păstrăm energia şi să rămânem încrezători şi uniţi.

Camelia Voiculescu

Fiica lui Dan Voiculescu mai spune că echipa care va conduce în continuare operaţiunile din trustul Intact este formată din oameni pe care angajaţii îi cunosc, sugerând astfel că sunt de încredere. Aceasta mai numeşte şi cele două persoane care se vor ocupa de activităţile juridice şi financiare. Camelia Voiculescu mai spune că în vară vor fi lansate şi emisiunile din noua grilă, împreună cu Antena Play, platforma online a trustului.

Înţelegem nemulţumirea celor care nu ne pot învinge şi observăm că frustrarea îi determină să apeleze la mijloace anticoncurenţiale, dar noi ne-am asumat responsabilitatea de a oferi telespectatorilor noştri programe de calitate şi informaţii corecte şi vom continua să o facem.

Camelia Voiculescu

Află mai multe despre scandalul şantajului de la Antena Group:

Dezvăluirea ucisă de şantajul Antenei. Investigaţia jurnalistică, arma presiunii

Viitorul poporului sună bine. La televizor

Efectul şantajului: liderii USL evită Antena 3

VIDEO Grigore Cartianu, la Adevărul Live, despre şantajul în presa din România şi consecinţele sale asupra jurnalismului onest

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările